Wilrijk viert lokale winnaars van actie 'Maand van de markt'

03 | 05 | 24

De pers is welkom op de Wilrijkse prijsuitreiking van de actie 'Maand van de markt' op dinsdag 7 mei 2024 om 11.30 uur op de wekelijkse markt op de Bist in Wilrijk.

In april stonden overal in Vlaanderen de wekelijkse openbare markten in de kijker tijdens de Maand van de markt. Ook het district Wilrijk sprong mee op de kar.

Bezoekers van de wekelijkse dinsdagmarkt op de Bist maakten niet alleen kans op de elektrische fiets die de Provincie Antwerpen als hoofdprijs verlootte over gans de provincie. Ook het district Wilrijk gaf 10 unieke shoppingtassen boordevol verse marktproducten weg.

Nu de Maand van de markt afgelopen is, is het tijd om deze 10 unieke shoppingtassen uit te reiken. In Wilrijk zal districtsschepen voor markten en foren Robert Moens op dinsdag 7 mei 2024 om 11.30 uur samen met Antwerps schepen voor markten Peter Wouters de Wilrijkse shoppingtassen overhandigen aan de winnaars. De pers is hierbij van harte welkom.


Robert Moens Districtsschepen, bevoegd voor o.m. sport, markten & foren en jaarmarkt, District Wilrijk
Peter Wouters Schepen voor sport, diamant en markten en foren
Kristof Bossuyt Districtsburgemeester, bevoegd voor o.m. burgerlijke stand, lokale economie, mobiliteit, parkeerbeleid, openbaar domein, participatie en communicatie, District Wilrijk
Stefani Pets Medewerker communicatie en participatie, District Wilrijk

 

Over District Wilrijk

Wilrijk is het meest zuidelijke district van de stad Antwerpen. Het koppelt een stedelijke kern met sterke winkelfunctie aan gezellige woonwijken en groene longen zoals Fort 7 en het park van Eden. De vele gewestwegen maken Wilrijk vlot bereikbaar met de stad binnen handbereik. Tegelijk kent het een sterk ondernemerslandschap en herbergt het grote instellingen zoals universiteiten en ziekenhuizen. 

Het Wilrijkse verenigingsleven bruist op alle vlakken met een pak jeugd- en cultuurverenigingen en sportclubs. Het district is fier op zijn bijnaam 'het Geitendorp' en viert dat om de vijf jaar met een heuse Geitestoet. Ontdek meer Wilrijk op onze website en social media.

District Wilrijk
Bist 1
2610 Wilrijk