Skip to Content
Persuitnodiging: Wilrijkse districtsraad op donderdag 2 juni 2022

Persuitnodiging: Wilrijkse districtsraad op donderdag 2 juni 2022

25 | 05 | 22

De Wilrijkse districtsraad vergadert op donderdag 2 juni 2022 om 20 uur.

De districtsraad komt bijeen in de raadzaal van het Wilrijkse gemeenschapscentrum (Bist 1, 2610 Wilrijk).

De verenigde raadscommissie vergadert op maandag 30 mei om 20 uur, eveneens in de raadzaal van het Wilrijkse gemeenschapscentrum. Beide vergaderingen zijn openbaar.

Als bijlage vindt u de dagordes van beide vergaderingen. Daags voor aanvang van de districtsraad wordt nog de bijgevoegde dagorde met mogelijk bijkomende agendapunten afgesloten. Deze is samen met de andere documenten terug te vinden op deze webpagina.

Enkele dagen na afloop van beide vergaderingen zullen de audio-opnames beschikbaar zijn op www.wilrijk.be (klik hier voor de rechtstreekse link).


Dagorde van de Wilrijkse raadscommissie op 30 mei 2022 20220530_RC_Dagorde.pdf - 73 KB Dagorde van de Wilrijkse districtsraad op 2 juni 2022 20220602_DR_Dagorde.pdf - 75 KB
Joost Claessens Communicatieverantwoordelijke, District Wilrijk

 

Over District Wilrijk

Wilrijk is het meest zuidelijke district van de stad Antwerpen. Het koppelt een stedelijke kern met sterke winkelfunctie aan gezellige woonwijken en groene longen zoals Fort 7 en het park van Eden. De vele gewestwegen maken Wilrijk vlot bereikbaar met de stad binnen handbereik. Tegelijk kent het een sterk ondernemerslandschap en herbergt het grote instellingen zoals universiteiten en ziekenhuizen. 

Het Wilrijkse verenigingsleven bruist op alle vlakken met een pak jeugd- en cultuurverenigingen en sportclubs. Het district is fier op zijn bijnaam 'het Geitendorp' en viert dat om de vijf jaar met een heuse Geitestoet. Ontdek meer Wilrijk op onze website en social media.

District Wilrijk
Bist 1
2610 Wilrijk